Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) va organiza, la 26 octombrie, o licitatie privind achizitionarea de produse si servicii IT necesare introducerii unui sistem informatic la nivelul institutiei, contractul fiind estimat la 15,19 milioane de lei (TVA inclusa), potrivit Mediafax.

Denumit "Sistem informatic integrat pentru suportul decizional si organizational la nivelul IGPR", proiectul se va derula pe o perioada de noua luni de la data atribuirii, se precizeaza in anuntul de participare publicat pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Ofertantii vor depune o garantie de participare de 1% din valoarea estimata a contractului fara TVA, respectiv 122.465 de lei, la care se adauga una de buna executie de 5% din pretul contractului, fara TVA.

"Contractul va fi finantat in proportie de 85% din fonduri europene nerambursabile si 15% de la bugetul de stat", se mai spune in anuntul de participare.

IGPR face parte din Ministerul Administratiei si Internelor si este institutia specializata a statului care exercita atributii privind apararea drepturilor si libertatilor fundamentale ale persoanei, a proprietatii private si publice, prevenirea si descoperirea infractiunilor, precum si respectarea ordinii si linistii publice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si