Presedintele UGIR 1903, Ioan Cezar Coraci, a declarat astazi ca principalul repros adus de oamenii de afaceri premierului este intreruperea, in ultimele patru luni, a dialogului social si spune ca Emil Boc ar trebui sa faca efortul de a detensiona posibilelele conflicte sociale, scrie Mediafax.
Presedintele UGIR 1903, Ioan Cezar Coraci (foto) a participat la Zilele Intreprinzatorilor din Covasna, in Sfantu Gheorghe, unde a declarat ca cel mai important repros pe care il aduc oamenii de afaceri Guvernului, in special premierului, este intreruperea dialogului social in ultimele patru luni.

"Cel mai important repros pe care il facem actualului Guvern, in special premierului, este intreruperea dialogului social in ultimele patru luni. Nu a existat niciun fel de contact cu factorii de decizie reali", a afirmat Coraci.

Potrivit acestuia, exista un blocaj de comunicare din partea premierului, Coraci declarandu-se convins ca Emil Boc crede in ceea ce face, insa nu acest lucru reprezinta problema.

"Cred ca dansul a inceput sa se apere de noi, cei care il criticam. Mi se pare, insa, absurd sa te aperi in fata comunitatii de afaceri, cand interesul este comun, respectiv redresarea economica. Chiar este de neinteles de ce nu vrea sa discute cu noi", a spus presedintele UGIR 1903.

In ceea ce priveste miscarile sindicale, Ioan Cezar Coraci a afirmat ca premierul greseste cand nu discuta cu reprezentanti ai sindicatelor.
"Premierul greseste deoarece nu ONU rezolva problemele sociale din tara. Nu spun ca nu trebuie sa mearga la ONU, dar sunt convins ca trebuie sa faca efortul de a discuta cu sindicatele, sa detensioneze, la masa negocierilor, posibilelele conflicte sociale", a conchis presedintele UGIR 1903.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Setari Cookie-uri