Basescu si Boc renunta la serviciile politistilor. Cum comentati?

Presedintele Traian Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, decizia fiind luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest.

Surse oficiale au mentionat ca decizia a fost luata in contextul participarii unor angajati ai Ministerului Administratiei si Internelor la un mars desfasurat cu incalcarea prevederilor legale in vigoare. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al sefului statului, Valeriu Turcan, scrie 9AM.ro.

SPP se va achita in continuare de obligatiile care ii revin, conform legii, in ceea ce priveste asigurarea pazei sefului statului, dar nu va prelua si activitatiile realizate de institutiile din subordinea MAI, a precizat purtatorul de cuvant al SPP Bogdan Onea.

De asemenea, premierul Emil Boc a decis sa renunte la protectia Politiei si Jandarmeriei, hotarare comunicata acestora la intoarcerea de la New York, a declarat, duminica, la Antena 3, liderul sindical al politistilor, Florian Ionita.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri