Micii furnizori de electricitate ar putea fi obligati sa lase la dispozitia distribuitorilor sume de bani care sa acopere anticipat trei luni de distributie, scrie Money.ro. Masura este initiata de ANRE si ar putea duce la monopolizarea pietei de catre multinationale care pot, ulterior, sa puna presiuni si asupra pretului la electricitate.

Ziarul Financiar scrie astazi despre castigatorii crizei: Cinci bancheri au incasat peste un milion de euro in 2009 pentru rezultatele din 2008.

Cardul de credit include o multime de beneficii, dar ascunde si multe capcane, care te pot costa foarte mult. Iata mai jos zece sfaturi despre cum il poti transforma intr-un instrument util si ieftin. DailyBusiness.ro recomanda 10 sfaturi despre cum sa alegi si sa folosesti cardul de credit ca sa fie mai ieftin si util.

Cotidianul Bursa scrie despre un conflict de interese in Grupul Bursei de Valori Bucuresti.

Citeste si:

Cum isi trateaza Romania viitorul: Guvernul i-a platit unui tanar un master de 70.000 de euro, l-a chemat acasa si apoi l-a restructurat, titreaza ziarul Adevarul.

Hotnews.ro scrie despre firmele de leasing, care au transmis Camerei Deputatilor o scrisoare prin care ameninta voalat cu retragerea de pe piata romaneasca in cazul in care consomatorii sunt protejati la un nivel “foarte ridicat.

Sindicalistii au apelat la sprijinul organizatiilor de revolutionari pentru a provoca ciocniri violente cu fotrele de ordine, titreaza Romania Libera, in articolul Papusarii din spatele mitingului de la Cotroceni.