Proiectele sunt incluse in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana (PIDU) al orasului Targu Jiu si au o valoare totala de 68,2 milioane lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 51,79 milioane lei.

Proiectul "Sistem de supraveghere pentru cresterea sigurantei in scoli" vizeaza achizitionarea si instalarea de echipamente necesare pentru cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii. Valoarea totala proiectului este de 474.350 lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 374.889 lei.

"Modernizare strazi in Municipiul Targu-Jiu - etapa II/", cel de-al doilea proiect, are ca scop crearea si modernizarea spatiilor publice urbane - strazi, trotuare, scuaruri, zone pietonale si poduri - cu o lungime totala de 11,235 kilometri si o suprafata de 130.291 metri patrati.

Citeste si:

Planul de investitii prevede lucrari in cartierele Tismana, Bicaz, Panduras, Preajba, Narciselor, Calea Severinului si Calea Bucuresti. Valoarea total? a proiectului este de 58,9 milioane lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 46,7 milioane lei.

Proiectul "Creare si modernizare spatii publice urbane in zona adiacenta strazii Bicaz" isi propune modernizarea si reabilitarea strazilor Bicaz si Hidrocentralei, pe o lungime de circa 1,5 kilometri, inclusiv a retelelor de alimentare cu apa si de canalizare aferente.

Valoarea totala a proiectului este de 8,8 milioane lei, din care finantarea nerambursabila solicitata este de 4,69 milioane lei.