• Executivi de top si reprezentanti ai celor mai puternici investitori din Romania, membri ai Consiliului Investitorilor Straini si experti economisti au sintetizat 80 de solutii prioritare, grupate in 10 directii principale de actiune, pentru a stimula economia.

Intregul board al Consiliului Investitorilor Straini lanseaza oficial planul de masuri intitulat “Programul pentru Crestere Economica” - Actiuni Prioritare pentru Repornirea Economiei (Actions to Restart the Economy). Evenimentul va fi gazduit de Mariana Gheorghe, presedinte al Consiliului Institorilor Straini si CEO al Petrom.

Ramaneti pe wall-street.ro pentru a afla planul de masuri propus de catre Consiliul Investitorilor Straini.

Evensys organizeaza Social Networks Conference. Printre speakeri: Gavin Reeder - Digital Executive Director, OMD International; Odysseas Ntotsikas, fondator si managing director Thinkdigital; Timothy Bataillie -conduce operatiunile de Business Development pentru Turcia, Orientul mijlociu si Europa de Est in cadrul Netlog.

Blue Business Media organizeaza Romania Retail Forum. Printre speakeri: Tunde Turcsan (director general Nielsen Romania), Mihai Georgescu (director Wrigley Romania), Sorin Buga (senior consultant Ensight Management Consulting) si Shachar Shaine (CEO URBB).

Asociatia Brokerilor organizeaza o dezbatere pe tema sistemului extrabursier de tranzactionare OTC pentru actiunile cotate la BVB, care a creat controverse in randul participantilor la piata.

Citeste si:

AOAR, Asociatia Oamenilor de Afaceri ProInvest, precum si cu AOA Iasi 2003 si AOA Arges, anunta incheierea protocolului de colaborare intre asociatiile de afaceri din Romania, pentru consolidarea relatiilor dintre acestea.

• Conferinta nationala Ecomateriale de constructii - o sansa pentru dezvotlarea durabila a Romaniei, organizata de Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania.

• Forum de afaceri Malta - Romania - Oportunitati pentru Investitii si Comert organizat de Camera de Comert si Industria a Romaniei.

• Lansarea raportului Reglementarea in energie: independenta si buna guvernare - dezbatere organizata de Societatea Academica din Romania (SAR).

Gala ANAT la 20 de ani cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate.

Citeste Agenda de business a zilei in fiecare dimineata doar pe wall-street.ro.