Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Zf.ro a aflat la ce produse am renuntat din cauza crizei. "Mobila, bricolajul sau gadgeturile au pierdut un client din cinci", scrie cotidianul economic.

"Ce fac Becali, Popoviciu si Tiriac cu terenurile acumulate inainte de criza" - scrie Capital.ro, intr-un articol despre pierderile inregistrate de primii mari "latifundiari" ai tarii.

Money.ro titreaza: "Bruynseels (BCR): Facem o banca noua. Vom finanta IMM-uri", intr-un articol despre o ocazie unica pentru Romania pentru stimularea economiei - fondurile europene.

"Se dezgheata angajarile? Vezi topul domeniilor care au reluat cautarea de personal" in ciuda crizei, scrie cotidianul online DailyBusiness.ro.

Ziarul Bursa publica astazi un interviu cu Teodor Ancuta, presedintele SIBEX. "Bursa din Sibiu nu traieste prin hotarare de guvern" este replica lui Ancuta la intentia guvernului de a privatiza prin piata de capital companiile din portofoliul statului.

Adevarul a aflat de ce a abandonat CEZ reactoarele 3 si 4 de la Cernavoda. "Cea mai mare problema a CEZ in Romania sunt datoriile de peste 100 de milioane de euro pe care le are de recuperat de la clientii rau-platnici" - scrie cotidianul.

Cum e sa conduci o Dacie Duster pana la Muntele Athos si inapoi? EvZ a facut un drive-test de 3.000 de kilometri cu SUV-ul autohton.

"Folositi banii Europei si integrati-va romii!" este indemnul lui Henri Paul, ambasadorul Frantei la Bucuresti, care a acordat un interviu cotidianului Romania libera.

Gandul scrie despre scumpirile la alimente. "Cu cat se scumpeste mancare. Ministrul spune 10%, retailerii isi fac calcule".
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri