Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Microsoft Romania organizeaza o conferinta de presa care anunta lansarea oficiala pe piata locala a Windows Phone 7.

• Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA), Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti si Media XPRIMM organizeaza in parteneriat "Forumul International al Riscurilor Catastrofale" - ICAR, cu tema: "Asigurarile de locuinte - Momentul adevaratului start".

Evenimentul se bucura si de sprijinul oficial si participarea PAID - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor si al World Forum of Catastrophe Programmes.

Dacia organizeaza un eveniment la uzina de la Mioveni, in Montaj General, cu ocazia iesirii de pe liniile de fabricatie a unui vehicul cifra rotunda.

• Conferinta de lansare a proiectului POSDRU Sanse egale pentru cariere de succes - organizată de Siveco Romania.

• Seminar de informare si educatie financiara organizat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, Academia de Studii Economice din Bucuresti si Senatul Studentesc al ASE, Aula Magna.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri