De ce se scumpesc alimentele, cat de mult o sa simtim criza in 2010 si cati bani mai au investitorii din imobiliare pentru a realiza malluri? Acestea sunt principalele subiecte din presa de business de astazi.
Daca v-ati gandit cumva ca vedem luminita de la capatul tunelului, asa cum ne spun guvernantii, va inselati. Ultimul raport al FMI arata ca noi, grecii si venezuelenii vom simti din plin criza si in 2011. Intre timp, am batut un nou record - am ajuns cei mai saraci europeni, arata DailyBusiness.ro.

Investitorii imobiliari au finalizat sau vor finaliza pana la sfarsitul anului malluri de peste 400 de milioane de euro, cel mai scazut volum de investitii din ultimii patru ani pe aceasta piata, dar semnificativ mai mare comparativ cu banii care merg in realizarea de fabrici, scrie Ziarul Financiar.

Programul Rabla nu ne-a scapat de masinile vechi, in septembrie fiind inmatriculate 18.000 de masini SH si doar 7.000 noi, astfel fiind inregistrat un regres de aproape 30% la achizitia autoturismelor noi pe primele noua luni, scrie Curierul National.

Capital.ro informeaza ca Emil Boc vrea autostrazi construite de nemti. Premierul Emil Boc i-a transmis cancelarului german, Angela Merkel, prezent la Bucuresti, ca Romania isi doreste investitii germane in domenii strategice, mai ales infrastructura.

De ce se scumpeste mancarea, explica cotidianul Gandul. Industria alimentara recunoaste cu jumatate de gura ca "mai exista si majorari". "Vinovatii" ar fi insa "baietii flamanzi" din industrie, respectiv intermediarii dintre producatori, procesatori si marile retele comerciale si evazionistii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri