Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.
• Business Review, in parteneriat cu BDO Tax, Mazars si Riff Holding International, organizeaza un eveniment, denumit „Tax & Law: New fiscal measures: effects and consequences”, cu privire la nevoia unei noi strategii fiscale pentru Romania.

• Consiliul Concurentei realizeaza o conferinta pe tema "Concurenta in sectoare cheie ale economiei romanesti".

• Astazi are loc lansarea primei etape a proiectului BDAPL - “Realizarea arhitecturii sistemului informational si a structurii bazei de date economico-financiare ale autoritatilor administratiei publice locale”.

• Ciocolata Rom organizeaza o conferinta de presa in care va prezenta rezultatele campaniei “Noul Rom”, in care pe ambalaj a fost afisat steagul american.

• Wizz Air organizeaza o conferinta in care va prezenta o noua etapa de expansiune, semnificativa pentru Romania. De asemenea, vor fi prezentate atat rezultatele inregistrate in ultima perioada, cat si planurile de dezvoltare pentru piata romaneasca.

Inaugurarea conductei de gaze Arad-Szeged, in prezenta premierul ungar Viktor Orban si a omologului sau, Emil Boc. Conducta Arad-Szeged va fi folosita pentru importul si exportul de gaze.

• Conferinta de presa organizata de IBM Romania privind Concursul ACM - Faza Regionala Europa de Sud-Est.

• Compania Rombat aniverseaza 30 de ani de activitate, la sediul Rombat, Bistrita.









Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri