Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente ale zilei.

Compania Titan S.A. va inaugura o noua fabrica pe Platforma Titan, care va asigura necesarul de chifle pentru restaurantele din Romania si Bulgaria ale McDonald's.

Asociatia Actionarilor din Romania organizeaza o conferita de presa. In cadrul conferintei se va analiza respectarea drepturilor actionarilor minoritari la Prodplast SA si Prodplast Imobiliare SA.

Demersul este sustinut de ING Fond de Pensii SA – administrator al ING Fond de Pensii Administrat Privat, precum si de ING Asigurari de Viata administrator al Fond de Pensii Facultativ ING Activ si Fond de Pensii Facultativ ING Optim, fondul privat de investitii Broadhurst Investments Limited, ING Investment Management, administrator al ING International Romanian Equity Fund si alti actionari minoritari, persoane fizice si juridice care au confirmat deja prezenta.

• Uniunea generala a industriasilor din Romania UGIR-1903 organizeaza o conferinta de presa ce va avea ca subiect prelungirea efectelor legii 332/2009, ca solutie pentru pastrarea a zeci de mii de locuri de munca din Romania.

• Centrul Roman de Politici Economice (CEROPE) va sustine la Hotel Athenee Palace Hilton o conferinta de presa cu tema "Agenda Lisabona, mediu de afaceri si reglementari mai bune - contributia Romaniei".

• Ministerul Afacerilor Externe, in parteneriat cu World Trade Institute Bucuresti si Fundatia Steinbeis - Baden - Württemberg, organizeaza astazi Bucharest Business Forum, eveniment ce marcheaza debutul unei serii de actiuni avand drept obiectiv crearea unei platforme de dialog pentru toti actorii interesati in dezvoltarea de proiecte prioritare si parteneriate strategice la nivel european in cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii.

Bucharest Business Forum
se adreseaza cu precadere mediului de afaceri din Romania si din celelalte state riverane Dunarii, reprezentantilor societatii civile, federatiilor si sindicatelor din sectoarele de activitate vizate. Vectorul central de actiune al evenimentului consta in crearea si dezvoltarea unor retele pentru arii prioritare de afaceri care sa poata fi explorate in cadrul pilonului 3 (dezvoltare economica si sociala) al Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Biroul unei femei manager: 10 lucruri MUST HAVE la locul de munca