Cei 630 de angajati ai Ministerului Mediului si Padurilor au primit, in 2010, stimulente in valoare totala de 742.848 de lei, cel mai mare astfel de spor primit de un singur salariat fiind de 1.500 de lei, intr-o luna in care acesta a luat alti 4.168 de lei ca salariu.

"Suma neta totala acordata ca stimulente angajatilor ministerului in 2010 este de 742.848 de lei, media lunara pentru fiecare angajat fiind de 131 de lei", au informat, miercuri, oficialii Ministerului Mediului si Padurilor (MMP), potrivit Mediafax.

Statistica data publicitatii de MMP este valabila in primele noua luni ale anului, perioada in care valoarea totala a salariilor nete platite angajatilor a fost de 9.912.589 de lei.

"Suma maxima primita de un angajat al MMP ca stimulent net intr-o luna a fost de 1.500 de lei, iar salariul net primit de acesta, in aceeasi luna, a fost de 4.186 de lei", se mai arata in informarea MMP.

Stimulentele acordate angajatilor MMP provin dintr-un fond special in care intra un sfert din sumele colectate de la populatie si firme cu titlu de taxe pentru lucrari si documentatii de mediu si un sfert din valoarea amenzilor acordate pentru probleme de mediu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Studiu: 1 din 2 români crede că economia își va reveni după cel puțin un an
Setari Cookie-uri