Romania este la limita cu obtinerea finantarilor ieftine pentru sursele financiare atrase de stat, ceea ce inseamna ca toata economia ar trebui sa se pregateasca sa ia in calcul dobanzii mai mari, scrie Ziarul Financiar.

Peste 100 de milioane de euro au plecat din conturile fostei companii Petromservice (actuala PSV Company), controlata de sindicalistul Liviu Luca si afaceris-tul Sorin Ovidiu Vintu, catre mai multe firme inregistrate in paradisuri fiscale, scrie Bursa.

Romania Libera titreaza ca daca vrea sa-si ia inapoi libertatea economica, Romania ar trebui sa plateasca - in plus - dobanzi de 1-2 miliarde euro pe an, iar daca Guvernul nu va fi mai credibil decat umbrela FMI, renuntarea la acord ar duce la derapaje economice majore.

Presedintele Senatului este convins ca, in urmatorii ani, actualul sef al statului va fi obligat sa lucreze cu premieri si majoritati parlamentare care nu-i impartasesc punctele de vedere, se arata intr-un interviu realizat de Adevarul cu Mircea Geoana.
Money.ro face un top al judetelor cu cei mai multi intelectuali someri, pe primele locuri aflandu-se Bucuresti, Arad, Brasov si Gorj.

Citeste si:

Cartierele Titan, Dristor si Drumul Taberei sunt cele mai cautate zone pentru apartamente din Bucuresti, potrivit DailyBusiness.ro.

Curierul National face o selectie a celor mai interesante si ofertante orase, alegand pentru inceput Rusia, Italia si Cehia.