Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Romania este la limita cu obtinerea finantarilor ieftine pentru sursele financiare atrase de stat, ceea ce inseamna ca toata economia ar trebui sa se pregateasca sa ia in calcul dobanzii mai mari, scrie Ziarul Financiar.

Peste 100 de milioane de euro au plecat din conturile fostei companii Petromservice (actuala PSV Company), controlata de sindicalistul Liviu Luca si afaceris-tul Sorin Ovidiu Vintu, catre mai multe firme inregistrate in paradisuri fiscale, scrie Bursa.

Romania Libera titreaza ca daca vrea sa-si ia inapoi libertatea economica, Romania ar trebui sa plateasca - in plus - dobanzi de 1-2 miliarde euro pe an, iar daca Guvernul nu va fi mai credibil decat umbrela FMI, renuntarea la acord ar duce la derapaje economice majore.

Presedintele Senatului este convins ca, in urmatorii ani, actualul sef al statului va fi obligat sa lucreze cu premieri si majoritati parlamentare care nu-i impartasesc punctele de vedere, se arata intr-un interviu realizat de Adevarul cu Mircea Geoana.
Money.ro face un top al judetelor cu cei mai multi intelectuali someri, pe primele locuri aflandu-se Bucuresti, Arad, Brasov si Gorj.

Cartierele Titan, Dristor si Drumul Taberei sunt cele mai cautate zone pentru apartamente din Bucuresti, potrivit DailyBusiness.ro.

Curierul National face o selectie a celor mai interesante si ofertante orase, alegand pentru inceput Rusia, Italia si Cehia.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri