Intrebata dupa o conferinta avand ca tema achizitiile publice cate persoane vor fi disponibilizate anul viitor, ea nu a oferit o cifra, scrie Mediafax.

"Lucrurile se negociaza", a spus Andreea Vass Paul (foto).

Tinta de inflatie a bancii centrale pentru 2011 este de 3%, plus/minus un punct procentual.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, ca salariul minim va creste la un nivel care va fi stabilit in urma discutiilor cu sindicatele, iar prin legea salarizarii unitare va fi recuperata anul viitor o parte din pierderea salariala suferita in 2010, dar strict in raport cu posibilitatile bugetare.

Citeste si:

Decizia privind stabilirea nivelului salariului minim va fi luata dupa ce Guvernul va discuta cu partenerii sociali, patronate si sindicate, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.

Liderii coalitiei au propus FMI cresterea salariului minim de la 600 la 700 de lei. Expertii FMI au transmis insa Guvernului ca nu poate accepta pentru anul viitor o crestere a salariului minim mai mare de 650 lei, potrivit unor surse participante la discutii.

Anterior, Franks a declarat ca o eventuala majorare a salariului minim trebuie evaluata, intrucat aceasta ar putea avea efecte daunatoare pentru economie.