Deputatii Coalitiei au declansat modificarea Regulamentului astfel incat Roberta Anastase sa preia atributiile Biroului Permanent, scrie Adevarul. Presedintele Camerei va putea sa decida repartizarea proiectelor de lege la comisii chiar in absenta Opozitiei, daca propunerea va trece de plen.

Romania libera: Omar Hayssam, condamnat la 20 de ani de inchisoare in dosarul jurnalistilor romani rapiti la Bagdad, va fi adus in tara noastra in baza unui tratat de transfer de persoane cu condamnari privative de libertate, semnat la Palatul Cotroceni 
de ministrii de Justitie din Romania si Siria, in prezenta presedintilor celor doua tari, Traian Basescu si Bashar Al-Assad.

Cu majoritatea economiilor angajate acum in deprecieri competitive ale monedelor, creste riscul unor razboaie comerciale si valutare globale. Toata lumea joaca un joc din care unii vor trebui sa si piarda. Astfel, Nouriel Roubini, profesor la Stern School of Business (New York University) si presedinte Roubini Global Economics, spune ca doar cei slabi supravietuiesc, potrivit Capital.

Citeste si:

Evenimentul zilei anunta ca Franta se va asigura ca decizia privind aderarea Romaniei si Bulgariei la Spatiul Schengen nu se va lua pana in vara anului viitor.