Dominanta discursului public trebuie sa fie acum, mai mult decat alta data, echilibrul, ratiunea si coerenta si nu exagerarile si emotiile care fac mult zgomot si devin din ce in ce mai greu de explicat, atat pe plan intern, cat si international, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.
El a felicitat, intr-o interventie video prezentata la BNR, Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR) pentru activitatea sa si a subliniat rolul important pe care aceasta il joaca atat in ceea ce priveste pregatirea profesionala a specialistilor, cat si din perspectiva mentinerii unui nivel echilibrat in dezbaterile publice, informeaza Mediafax.

"Cred acest lucru, ca puteti juca un rol foarte important, deoarece acum mai mult decat altadata dominanta discursului public trebuie sa fie echilibru, coerenta si nu emotia si exagerarile care distorsioneaza si fac mult zgomot, zgomot pe care trebuie sa recunosc, incercam, dar este din ce in ce mai greu sa-l explicam atat pe plan intern, cat si international", a spus Isarescu.

Guvernatorul BNR a pledat pentru profesionalizarea dialogului public, mai ales in ceea ce priveste chestiunile financiare, cele bancare, dar si problemele economice si macroeconomice.

Vezi si Cum raspunde Isarescu unei eventuale candidaturi la Presedintie

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri