Mercedes a renuntat la investitia in Romania pentru ca drumurile nationale nu erau suficient de bune, productiile marca Discovery "made in Romania" intarzie sa apara, iar economia ar mai putea ramane inca un an in recesiune, indica principalele stiri de astazi.
Compania Mercedes nu a investit in Romania acum cativa ani pentru ca infrastructura in transport nu era suficient de buna, sustine ambasadorul Germaniei la Bucuresti Andreas von Mettenheim, potrivit Ziarul Financiar. Ambasadorul afirma ca, pe fondul crizei, investitiile germane in Romania au scazut in acest an cu doua treimi, dar adauga ca statul roman are de platit firmelor germane din Romania datorii de 140 mil. euro.

Productiile marca Discovery "made in Romania" mai au de asteptat - deocamdata reteaua de televiziune nu a primit nicio oferta suficient de buna care sa justifice o serie de documentare 100% locale, spune Ada Roseti, director de programe Discovery in Romania, Ungaria, Cehia si Slovacia, intr-un interviu acordat Daily Business.

Datele istorice indica faptul ca recesiunile romanesti dureaza cate trei ani si ca scaderea populatiei va constitui o frana in calea dezvoltarii ulterioare a tarii, scrie Saptamana Financiara.

Gandul scrie despre cum a ajuns Hrebenciuc junior sa scrie o carte la 26 de ani. "Daca esti bine pregatit si ai initiativa, poate fi un avantaj sa ai un nume important în familie. Marele dezavantaj este Insa ca orice succes pe care il ai este privit cu indoiala si orice esec este foarte mediatizat", afirma Andrei Hrebenciuc, asistent universitat la Academia de Studii Economice din Bucruesti si fiul lui Viorel Hrebenciuc.

Reporterii de la Evenimentul Zilei ne explica cum poti fi complice la propriul jaf cu ajutorul Facebook.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri