Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Cel mai bogat bancher roman are conturi la 15 banci, scrie Ziarul Financiar. Nicolae Danila, fost presedinte executiv al BCR, in prezent membru in Consiliul de Administratie al BNR, si-a sporit averea lichida cu aproape doua milioane de euro in perioada iunie - octombrie, activele sale financiare ajungand la circa 20,8 mil. euro. El isi tine cea mai mare parte a banilor in depozite bancare, valoarea acestora insumand echivalentul a circa 11,5 mil. euro. Din iunie si pana la sfarsitul lui octombrie Danila a marit numarul bancilor la care are conturi, ajungand la nu mai putin de 15, fata de 7.

Capital.ro
a desenat harta autostrazilor in Romania anului 2020, daca ar fi ca proiectele anuntate de ministrul transportului si agriculturii, Anca Boagiu, sa fie finalizate. Astfel, peste 10 ani ar trebui sa putem circula pe cel putin 1.000 de kilometri de autostrada. In prezent, Romania dispune de o retea de autostrazi cu o lungime totala de 313,5 km.

Suntem intr-o recesiune care nu a fost determinata de criza globala, este de parere Liviu Voinea, presedintele Grupului de Economie Aplicata (GEA), subliniind ca "tara noastra este singura ramasa in recesiune dintre cele care nu au o problema iminenta a datoriei publice, scrie ziarul Bursa.

Capitala vrea sa devina o destinatie pentru turismul de weekend cu o investitie de 20 de milioane in lacurile Capitalei si o telegondola, titreaza Gandul. Pe malurile lacurilor Herastrau, Floreasca si Tei vor fi amenajate sase porturi pentru ambarcatiuni, se arata intr-un proiect al Administratiei Lacuri Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB). Din Fundeni in Herastrau, traversarea se va face cu telegondola care va avea statii pe malurile lacurilor lacurilor Tei si Plumbuita.

Pasiunea producatorilor de preparate romanesti s-a transformat intr-un business de succes. Muschiul tiganesc, carnatii cu busuioc si costita hatuita sunt produsele care le inlocuiesc pe cele din import in preferintele romanilor, scrie Adevarul, intr-un articol intitulat “Milioane de euro din afaceri cu gust traditional”.

Cum poate blogul de business sa creasca “rangul” companiei tale in Google, arata o analiza DailyBusiness.ro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri