Potrivit acestora, premierul a solicitat tuturor ministrilor sa organizeze in perioada urmatoare conferinte de presa in care sa prezinte un bilant pe anul 2010 si proiectele majore pe care le au planificate pentru anul viitor.

"Premierul a cerut inca o data ministrilor sa prezinte proiectele prioritare de investitii, pentru care Guvernul trebuie sa asigure finantarea anul viitor, si le-a solicitat sa prezinte in conferinte de presa ceea ce au realizat la fiecare minister in acest an si care sunt proiectele importante pe care le vor realiza anul in 2011", au precizat sursele citate.

Solicitarea primului-ministru vine dupa ce Fondul Monetar International a cerut Guvernului ca in 2011 sa fie stabilit clar un program de investitii prioritare pentru care sa se asigure finantare de la buget si din fondurile europene.

Citeste si:

In luna februarie, premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa organizeze conferinte de presa cel putin o data la doua saptamani, in care sa prezinte principalele proiecte initiate, astfel incat sa fie asigurata o mai buna comunicare, au declarat la momentul respectiv surse ministeriale.

Dupa solicitarea premierului au fost organizate o serie de conferinte de presa la Ministerele Muncii, Finantelor, Dezvoltarii Regionale, Mediului si Culturii, sistem intrerupt dupa o scurta perioada.