Premierul Emil Boc a solicitat membrilor Cabinetului sa prezinte public bilantul propriei activitati pe anul 2010 si proiectele majore pe care le vor derula in 2011, precum si sa stabileasca un program clar de investitii prioritare pe anul viitor, au declarat surse guvernamentale citate de Mediafax.
Potrivit acestora, premierul a solicitat tuturor ministrilor sa organizeze in perioada urmatoare conferinte de presa in care sa prezinte un bilant pe anul 2010 si proiectele majore pe care le au planificate pentru anul viitor.

"Premierul a cerut inca o data ministrilor sa prezinte proiectele prioritare de investitii, pentru care Guvernul trebuie sa asigure finantarea anul viitor, si le-a solicitat sa prezinte in conferinte de presa ceea ce au realizat la fiecare minister in acest an si care sunt proiectele importante pe care le vor realiza anul in 2011", au precizat sursele citate.

Solicitarea primului-ministru vine dupa ce Fondul Monetar International a cerut Guvernului ca in 2011 sa fie stabilit clar un program de investitii prioritare pentru care sa se asigure finantare de la buget si din fondurile europene.

In luna februarie, premierul Emil Boc a cerut ministrilor sa organizeze conferinte de presa cel putin o data la doua saptamani, in care sa prezinte principalele proiecte initiate, astfel incat sa fie asigurata o mai buna comunicare, au declarat la momentul respectiv surse ministeriale.

Dupa solicitarea premierului au fost organizate o serie de conferinte de presa la Ministerele Muncii, Finantelor, Dezvoltarii Regionale, Mediului si Culturii, sistem intrerupt dupa o scurta perioada.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri