Financiarul scrie ca un kilometru de autostrada este evaluat la un pret dublu fata de cel standard, in conditiile in care nivelul de cost stabilit recent de Ministerul Transporturilor este de 5 mil. euro pentru ses si deal si 6,1 mil. euro pentru zona de munte.

Money.ro descrie pasii pe care i-a facut casa de avocatura Boboc & Asociatii pentru a jucatorul din domeniu cu cea mai mare retea locala de avocati.

Din Curierul National aflam ca legea educatiei a fost adoptata după ce reprezentantii Partidului Liberal au anuntat in plen ca isi retrag semnaturile de pe motiunea de cenzura.

Dailybusiness
anunta ca aurul si argintul reprezinta o investitie aproape sigura pentru aceia care dispun de bani in 2011.

Presedintele a vorbit ieri pe larg despre credinta sa ca se profileaza iesirea din recesiune in 2011, dar în decursul conferintei a provocat confuzie privind perioada exacta despre care estimeaza că economia va intra pe teritoriul pozitiv, scrie Ziarul Financiar.

Citeste si:

In conditiile in care in 2011 doar 8% dintre romani isi mai permit sa plece in vacanta la munte sau intr-o pensiune balneara de Sarbatori, hotelierii pun la bataie tot felul de oferte atractive, noteaza incont.ro.

Subiectul central din Money Express este reprezentat de restructurarea prin care a trecut distribuitorul de materiale de constructii Ambient Sibiu.

"Schimbarea legislatiei din domeniu ar putea da un impuls afacerilor cu crese si bone, insa va si pune in pericol natalitatea in randul romanilor cu venituri peste medie", informeaza Capital.