Comisiile de buget-finante au adoptat bugetul Ministerului Economiei si Comertului, in forma propusa de Guvern, potrivit Mediafax.
Toate cele 64 de amendamente formulate de opozitie au fost trecute la amendamente respinse, dupa ce unul singur din acestea a fost sustinut in sedinta, de senatorul PSD Sorin Bota, care a renuntat insa dupa o explicatie a ministrului de resort.

Reprezentantii opozitiei nu s-au opus propunerii ca toate cele 64 de amendamente formulate la bugetul Ministerului Economiei sa fie trecute, fara a fi discutate, pe lista amendamentelor respinse.

Bugetul Ministerului Economiei a fost adoptat de cele doua comisii, in forma propusa de Guvern, cu 27 voturi "pentru", trei "impotriva" si sase abtineri.

Bugetul ministerului pe 2011 este in valoare de 1.498.882 mii lei, din care 85.721 mii lei pentru cheltuieli cu personalul si 27.937 mii lei pentru cheltuieli cu bunuri si servicii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri