Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Ambasadorul Romaniei la Beijing: "La fiecare reuniune UE se vorbeste spre China", scrie EVZ. Ambasadorul Romaniei la Beijing, Viorel Isticioaia-Budura, va gestiona relatiile cu Asia in cadrul Serviciului European de Actiune Externa. Viorel Isticioaia-Budura a candidat initial pentru pozitia de viceambasador al Uniunii Europene la Beijing, unul din posturile nou-infiintate odata cu intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona.

Gandul: Sute de securisti se bucura de privilegiile date de certificatul de revolutionar. Oficial, 28 de revolutionari cu certificat de luptator in Revolutie sunt fosti colaboratori sau chiar fosti ofiteri dovediti ai Securitatii - organul represiv din regimul comunist, principalul acuzat de sutele de asasinate comise in timpul evenimentelor din decembrie 1989.

Prigoana fara precedent asupra romanilor din Serbia, noteaza Adevarul. Zeci de etnici romani din Timoc au fost anchetati de politia sarba in legatura cu finantarea de catre Bucuresti a organizatiilor romanesti din Serbia.

Ce patesti daca reclami un politist pentru spaga, ne spune Romania Libera. Doi ziaristi de la Romania Libera au urmarit, din postura de simpli cetateni, traseul unei plangeri pe care au facut-o impotriva unui agent de politie de la Ordine Publica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri