Revista presei de business: Cele mai importante subiecte ale zilei

Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.

Ambasadorul Romaniei la Beijing: "La fiecare reuniune UE se vorbeste spre China", scrie EVZ. Ambasadorul Romaniei la Beijing, Viorel Isticioaia-Budura, va gestiona relatiile cu Asia in cadrul Serviciului European de Actiune Externa. Viorel Isticioaia-Budura a candidat initial pentru pozitia de viceambasador al Uniunii Europene la Beijing, unul din posturile nou-infiintate odata cu intrarea in vigoare a Tratatului de la Lisabona.

Gandul: Sute de securisti se bucura de privilegiile date de certificatul de revolutionar. Oficial, 28 de revolutionari cu certificat de luptator in Revolutie sunt fosti colaboratori sau chiar fosti ofiteri dovediti ai Securitatii - organul represiv din regimul comunist, principalul acuzat de sutele de asasinate comise in timpul evenimentelor din decembrie 1989.

Prigoana fara precedent asupra romanilor din Serbia, noteaza Adevarul. Zeci de etnici romani din Timoc au fost anchetati de politia sarba in legatura cu finantarea de catre Bucuresti a organizatiilor romanesti din Serbia.

Ce patesti daca reclami un politist pentru spaga, ne spune Romania Libera. Doi ziaristi de la Romania Libera au urmarit, din postura de simpli cetateni, traseul unei plangeri pe care au facut-o impotriva unui agent de politie de la Ordine Publica.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Orban anunță ajutoare de stat și pentru companiile care nu sunt IMM-uri
Setari Cookie-uri