Citeste ce informatii are astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Taxarea averilor mari nu va viza si banii din conturile bancare, intrucat bancherii au avertizat ca exista riscul unor retrageri masive din depozite, astfel ca impozitarea se va limita la proprietati imobiliare, iahturi, "averi in general", titreaza Curierul National.

Romania Libera prezinta o analiza a evolutiei principalelor conflicte din lume in 2010, cat si modul in care acestea pot influenta securitatea mondiala in anul viitor.

In 2011, bancile vor incepe o lupta acerba pentru clientii buni, ceea ce va duce la o crestere a creditarii cu 5–10%. Sistemul ar putea ramane pe pierderi si anul viitor, dar nu toate bancile vor pierde, scrie Money.ro.

Gandul titreaza ca amendamentul adus OUG 50 privind creditele populatiei care prevedea ca ratele la creditele in valuta sa fie platite la cursul oficial al BNR si nu la cel pe care il practica fiecare banca in parte nu a trecut de votul din plen.

Bilantul preliminar al pagubelor produse de surparea unei mine de sare la Ocna Mures cuprinde un supermarket, un magazin, un atelier si o casa distruse in totalitate, potrivit Adevarul.

Executivul de la Bruxelles se pregateste sa initieze o procedura de incalcare a dreptului comunitar (infringement) la adresa Romaniei, dupa trecerea unei legi concepute special de actuala majoritate parlamentara pentru a strange bani pentru campaniile electorale viitoare, scrie Financiarul.

Capital.ro scrie ca bomba anului 2011, criza datoriilor suverane, ar putea fi dezamorsata printr-o uniune fiscala in care statele puternice sa le ajute pe cele periferice.

Evenimentul Zilei prezinta o analiza a locatiilor in care puteti sarbatori venirea Noului An in Capital.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri