Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Guvernul a taiat bugetarii de la scoli si spitale, nu din ministere, potrivit Ziarul Financiar. Cele mai multe reduceri de posturi din sistemul bugetar au fost suportate de administratiile locale, unde s-au redus circa 63.000 de posturi din cele 88.000 de posturi pe care guvernul a raportat ca le-a redus pe parcursul primelor 10 luni ale anului trecut.

Afaceri pe patru continente. Tender Africanul a ajuns si in India, scrie Money.ro. Compania Prospectiuni detinuta de Ovidiu Tender a infiintat un joint-venture cu o firma indiana si a prins un contract in Portugalia. Mai are contracte in Senegal si, de la 1 martie, si in Maroc. Divizia de imobiliare a lui Tender a concesionat parcele de plaja in Brazilia pentru constructia de locuinte.

Piata de bricolaj a scazut cu 15% in 2010, pana la 1,7 mld. euro, arata estimarile firmei de consultanta Roland Berger Strategy Consultants, prezentate de DailyBusiness.

229 de firme au de incasat 410 milioane de euro de la Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi, scrie HotNews.ro. Compania Spedition UMB care se ocupa de constructia tronsonului de autostrada Moara Vlasiei-Ploiesti are de recuperat cea mai mare suma: 451 de milioane de lei (107 milioane euro).

Ministrul Economiei, Ion Ariton, alaturi de presedintele Federatiei Nationale Mine Energie (FNME) Marin Condescu, directorul Complexului Craiova, Constantin Balasoiu, si directorul general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO), Daniel Burlan, au semnat ieri, la Targu-Jiu, protocolul prin care se aproba Planul Social propus de FNME pentru evitarea disponibilizarilor in sectoarele minerit si energie din Oltenia, informeaza Bursa.

Executare silita in masa la Sibiu pentru datorii la bugetul sanatatii, scrie Evenimentul zilei. In urma unui schimb de date intre Fisc si Casa Nationala de Sanatate, mii de persoane, in special pensionari, risca sa fie executate silit pentru neplata asigurarilor.

Benzina testeaza forta boicotului, titreaza Romania libera. Satui de investigatiile fara rezultate ale Consiliului Concurentei si de lipsa de reactie a Guvernului in privinta cresterii necontrolate a preturilor carburantilor, taximetristii au anuntat pentru joi boicotarea statiilor de alimentare.

Eugen Bogatu, avere de vames nabab: cat a strans directorul Domeniilor Portuare, prezinta Adevarul. Din pozitia pe care a ocupat-o, Bogatu a „inchis ochii“ la tunul pe care libanezul Said Baaklini urma sa-l dea statului roman: rambursarea TVA de 60 de milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri