Vezi care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Destainuirile-surpriza ale directorului Eugen Bogatu, le putem afla din Romania Libera. Schema escrocheriei cu rambursari ilegale de TVA de 60 milioane euro: contracte false, firme-paravan, oficiali mituiti, societati subminate de cei care le conduceau.

Ialomitianu pleaca in paradisul fiscal dupa banii benzinarilor, scrie Gandul. Scumpirea benzinei anul trecut a fost de bun augur pentru bugetul statului. In 2010, statul a incasat cel putin 3,5 miliarde de euro din vanzarea carburantilor, atat din taxa de drum, cat si din acciza si din TVA

Pretul softului CNAS, umflat, noteaza Adevarul. Contractul pentru realizarea sistemului informatic din sistemul asigurarilor de sanatate a crescut prin metoda aditionalelor. Contractul initial de 74 de milioane de euro, semnat de Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate cu SIVECO si HP a crescut in timp cu 33%, ajungand la 104 milioane de euro.

Solutii de avarie pentru ieftinirea benzinei, scrie EVZ. Confruntate cu scumpirile repetate la pompa, guvernele statelor UE cauta metode de reducere a pretului. Executivul roman tine inca taxa "centul pe litru".

EVZ: "Potcoava" din Vitan: teapa de milioane de euro. Dezvoltatorii unui complex rezidential au depasit cu doi ani termenul de finalizare a locuintelor. Un singur bloc din patru e gata. E gata si are subsolul plin cu apa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri