Legea care promoveaza sursele regenerabile de energie este un "fiasco" al autoritatilor romane pentru ca nu au fost urmate procedurile europene, actul normativ fiind promulgat inainte de avizul Comisiei Europene, a declarat presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, conform Mediafax.

"Legea este un fiasco pentru autoritatile romane, cum am mai spus, pentru ca nu a urmat procedurile UE si astfel au fost amanari. Este ceva de care nimeni nu ar trebui sa fie mandru. Mai intai trebuia sa obtinem avizul CE si abia apoi sa o promulgam. Autoritatile romane au o problema sa inteleaga cum functioneaza UE", a afirmat Chiritoiu la un seminar pe teme de energie.

Autoritatile romane au promulgat aceasta lege in 2008, inainte sa aiba avizul autoritatilor europene, iar in prezent se afla in analiza departamentului european pentru concurenta.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri