Aflati care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Timbrul verde te costa doar cativa lei in plus cand cumperi un televizor, laptop, frigider, practic orice intra in priza. Il platesti si dormi linistit. Dar te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu banii tai?, scrie DailyBusiness.ro, articolul Acuzatii dure asupra Timbrului verde: "Capusa" de zeci de milioane de euro la nivel national?

Au trecut patru din cei sapte ani in care putem lua banii pe care ni i-a alocat UE dupa aderare. Progrese exista, dar sunt mici: absorbtie de sub 10%, potrivit datelor oficiale pe 2010. Romania bate pasul pe loc la atragerea fondurilor europene, scrie evz.ro.

Cotidianul Gandul, scrie despre scumpirea nejustificata a benzinei. Petrolistii au scumpit benzina mult peste cresterea costurilor cu materia prima, scumpire care nu s-a regasit, in ciuda vanzarilor mai mari, si in profituri mai mari, de unde si suspiciunea ca "benzinarii" isi ascund banii in paradisurile fiscale.

Peste 1.000 de companii cu capital german si austriac prezente pe plan local au spus ca vor face in acest an o crestere salariala medie de 7,9%, arata rezultatele unui studiu efectuat de firma austriaca de executive search Kienbaum, realizat in perioada aprilie-august 2010, scrie Ziarul Financiar.

Cei mai mari agricultori ai tarii confirma: ne paste foametea, titreaza Money.ro.

Comitetul economic si social (CES) a fost, ieri, scena unui eveniment amuzant pentru Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Roma-nia, dar extrem de incomod pentru sindicatele si patronatele din tara noastra. In cadrul discutiilor, Jeffrey Franks a comparat in gluma tara noastra cu un mineralier care, in urma cu doi ani, era rasturnat; in metafora lui, in prezent, el vede acel mineralier fiind ruginit, si ca s-ar transforma in viitor intr-o salupa ultraperformanta ca viteza, dar foarte mica, informeaza cotidianul Bursa.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri