Timbrul verde te costa doar cativa lei in plus cand cumperi un televizor, laptop, frigider, practic orice intra in priza. Il platesti si dormi linistit. Dar te-ai intrebat vreodata ce se intampla cu banii tai?, scrie DailyBusiness.ro, articolul Acuzatii dure asupra Timbrului verde: "Capusa" de zeci de milioane de euro la nivel national?

Au trecut patru din cei sapte ani in care putem lua banii pe care ni i-a alocat UE dupa aderare. Progrese exista, dar sunt mici: absorbtie de sub 10%, potrivit datelor oficiale pe 2010. Romania bate pasul pe loc la atragerea fondurilor europene, scrie evz.ro.

Cotidianul Gandul, scrie despre scumpirea nejustificata a benzinei. Petrolistii au scumpit benzina mult peste cresterea costurilor cu materia prima, scumpire care nu s-a regasit, in ciuda vanzarilor mai mari, si in profituri mai mari, de unde si suspiciunea ca "benzinarii" isi ascund banii in paradisurile fiscale.

Citeste si:

Peste 1.000 de companii cu capital german si austriac prezente pe plan local au spus ca vor face in acest an o crestere salariala medie de 7,9%, arata rezultatele unui studiu efectuat de firma austriaca de executive search Kienbaum, realizat in perioada aprilie-august 2010, scrie Ziarul Financiar.

Cei mai mari agricultori ai tarii confirma: ne paste foametea, titreaza Money.ro.

Comitetul economic si social (CES) a fost, ieri, scena unui eveniment amuzant pentru Jeffrey Franks, seful misiunii FMI in Roma-nia, dar extrem de incomod pentru sindicatele si patronatele din tara noastra. In cadrul discutiilor, Jeffrey Franks a comparat in gluma tara noastra cu un mineralier care, in urma cu doi ani, era rasturnat; in metafora lui, in prezent, el vede acel mineralier fiind ruginit, si ca s-ar transforma in viitor intr-o salupa ultraperformanta ca viteza, dar foarte mica, informeaza cotidianul Bursa.