Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Managerii falimentelor. Cum sa castigi bani frumosi de pe urma victimelor crizei, titreaza Business Magazin. Cele peste 20.000 de dosare de insolventa si falimente provocate de criza au si castigatori: firmele de insolventa care pot avea pe un singur dosar venituri cuprinse intre 2.000 de lei, cat „costa„ un faliment simplu, si 3-4 milioane de euro, comision care poate fi incasat la vanzarea unui mall in faliment.

Florin Talpes: «Pana in 2013 iesim pe bursa», scrie Capital. Listarea la bursa in urmatorii doi ani, deschiderea unui birou in Dubai, lansarea unui produs revolutionar si propulsarea BitDefender in pozitia de cel mai bun produs de securitate din lume sunt principalele obiective din agenda lui Florin Talpes, CEO Softwin.

Apar sute de noi locuinte in Bucuresti. Cine le cumpara cu 1.200 euro/mp?, intreaba Money.ro. Compania RPF Development, partenerul din Romania al fondului de investiții britanic EuropaCapital, va demara in primavara acestui an construcția a a doua proiecte rezidențiale, dupa ce au finalizat proiectul Vitan Residence si din care mai sunt disponibile doar 19 apartamente.

Gandul il prezinta pe romanul care a depus 8.000 de CV-uri intr-un an si este in continuare somer. Robert Moreanu, absolvent a doua facultati, a reusit in 2010 trista performanta de a fi candidatul cu cele mai multe CV-uri depuse pe un site de recrutare: 7.996, adica o medie de aproape 22 pe zi. Spune ca s-ar multumi si cu un salariu de 500 de euro.

Egipt: armata dicteaza tranzitia post-Mubarak, arata Evenimentul zilei. La cateva zile dupa demisia presedintelui, autoritatea militara a preluat conducerea tarii si o va exercita pana la organizarea de noi alegeri.

Udrea comaseaza companiile de investitii, potrivit ziarului Bursa. Ministerul Dezvoltarii si Turismului a infiintat Compania de Investitii si Turism, prin comasarea Companiei Nationale de Investitii cu Compania de Investitii pentru Turism.

Lefurile bugetarilor nu vor creste prea curand, anunta Curierul National. Guvernul s-a angajat in fata FMI ca majorarile salariale vor fi limitate si in 2012.

Cladirile office goale - pierderi de sute de mii de euro pentru proprietari, scrie Saptamana Financiara. Chiar si fara chiriasi, proprietarii cladirilor de birouri achita anual taxe si facturi impovaratoare catre furnizorii de utilitati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri