Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Romania Libera: Cate autostrazi poti construi de 25 miliarde euro? Ar trebui sa fie o zi de furie nationala cea in care un ministru al Transporturilor recunoaste public ca in Romania au fost tot timpul bani pentru autostrazi, dar n-au fost folositi din cauza „nepasarii, nestiintei sau rea-vointei". Nu este, pentru ca aceste lucruri au fost mereu stiute si acceptate.

Cat se mai pot ieftini terenurile? scrie Curierul National. Dupa scaderile agresive din ultimii doi ani de pana la 70%, in 2011 ajustarile preturilor vor fi de maximum 20% In 2010 valoarea acestor proprietati s-a modificat cu un procent de pana la 30%. In momentul de fata cei care sunt interesati de achizitiile unor terenuri sunt dezvoltatorii de retail sau birouri.

Fratia contractelor - licitatii cumparate cu donatii electorale, noteaza Capital. Partidele si companiile au pus bazele unei stranse prietenii, din care castiga ambele parti: politicienii - donatii, iar oamenii de afaceri - contracte preferentiale cu statul.

Deputatul Mazilu isi trecea firmele cu datorii la stat pe numele unor amarati din Republica Moldova, potrivit Adevarul. Deputatul Costica Mazilu a obtinut contracte grase de la stat, dar pentru a scapa de datoriile firmelor sale le-a trecut in contul unor amarati din Republica Moldova. Un hamal, un somer si o femeie de serviciu din orasul basarabean Orhei, „controleaza“ patru firme preluate cu datorii imense de la deputatul Costica Mazilu (UNPR).

Mic ghid care te-ar putea ajuta sa platesti o rata mai mica. Cat de profitabila este refinantarea creditelor, informeaza Gandul. Romanii apeleaza la refinantarea creditului fie pentru a plati o rata mai mica, fie pentru consolidarea datoriilor lunare intr-o singura rata. In ultima perioada, bancile au renuntat la o serie de comisioane aferente refinantarii.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri