Revista presei de business: Cele mai importante subiecte ale zilei

Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.

Romania Libera: Romania da iar semne ca ar putea trece pe crestere economica. Care sector va scoate economia romaneasca din recesiune?
Industria a produs anul trecut mai mult, dar la preturi mai mici, iar constructiile au fost trase in jos de lipsa lucrarilor de infrastructura.
Trecerea economiei pe plus in 2011 este aproape sigura, dar intrebarea este daca va fi o crestere anemica, intretinuta de un singur motor, sau o redresare robusta si generalizata.

Si cotidianul Curierul National scrie tot despre economie si semnalele pozitive. Dragos Cabat, membru in cadrul CFA Romania, a estimat ca economia romaneasca va iesi din recesiune in primul trimestru din 2011. "Cresterea de 0,1% a economiei este un start real. Iesirea din recesiune se va produce in primul trimestru din acest an, cand economia va creste iar'', a declarat Cabat.

Ansamblul rezidential Doamna Ghica Plaza din cartierul bucurestean Colentina, finalizat in urma cu un an, este locuit de circa 70 de familii, in conditiile in care proiectul de noua blocuri cuprinde 616 apartamente, de la garsoniere la patru camere, scrie Ziarul Financiar.

Cat de pregatite sunt companiile sa contracteze servicii de telefonie mobila cat mai avantajoase? Practica arata ca, deși opțiunile sunt numeroase și pentru toate buzunarele, firmele platesc prea mult, informeaza Capital.

Gandul: Cum l-a pacalit Boc pe Basescu. De ce nu vrea Blaga sa fie prim-ministru. PDL i-a stricat planurile presedintelui Traian Basescu, atunci cand presedintele parea sigur ca va reusi sa impuna varianta premierului independent. Basescu reusise, dupa trei intalniri succesive cu presedintii de organizatii, sa isi asigure o majoritate pentru schimbarea lui Emil Boc cu un tehnocrat, cu acceptul premierului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri