Presedintele Traian Basescu a discutat joi seara cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa, nume vehiculat in ultimele zile ca posibil premier in locul lui Emil Boc, anunta Antena 3, potrivit Mediafax.
Surse politice au declarat ca presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu Cristian Popa, viceguvernator BNR, pentru a discuta despre functia de premier.

Agentia Mediafax a anuntat, citand surse din PDL, ca Popa ar putea fi nominalizarea pentru postul de premier tehnocrat, dar cu cabinet politic, pe care seful statului ar putea sa o prezinte pentru a solicita sprijin parlamentarilor democrat-liberali.

Presedintele s-a intalnit, marti, la Parlament, timp de doua ore, cu parlamentarii PDL. Dupa intalnire, seful statului a declarat, in legatura cu ideea unui premier independent, ca aceasta poate fi o solutie, mentionand insa ca nu crede ca in coalitie va exista o sustinere in acest sens.

El a avut mai multe intalniri, incepand de duminica, la care au participat reprezentanti ai PDL la nivel local si central. De asemenea, seful statului s-a intalnit cu UDMR, UNPR si cu liderul grupului minoritatilor.

Surse democrat-liberale declarau ca din discutiile presedintelui cu reprezentantii PDL a reiesit posibilitatea inlocuirii premierului Emil Boc, o varianta sustinuta de seful statului fiind numirea unui premier independent.

In acest context, presa a vehiculat mai multe nume cum ar fi Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Cristian Popa, Calin Georgescu.

In toamna anului 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.

Cititi si: BURSA ZVONURILOR: Cristian Popa (BNR), varianta pentru functia de premier

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri