Presa de business analizeaza astazi cat de indatorati sunt parlamentarii, dar si cum de in Romania, o tara fara piste de curse, exista 3 cumparatori si inca doi doritori pentru automobilul Ferrari din seria Challenge.
Analistii mizeaza pe aprecierea leului. Moneda nationala a fost cotata luni la cel mai bun curs al ultimilor 5 luni, de 4,2412 lei/euro. Potrivit estimarilor analistilor economici, leul va continua sa se aprecieze, insa evolutia pozitiva depinde, in mare parte, de situatia macro-economica si de nivelul de "zgomot" de pe scena politica, potrivit DailyBusiness.ro.

Dupa un mandat de aproape un deceniu, seful OMV, proprietarul Petrom, va preda stafeta adjunctului sau. In aproape o luna, Wolfgang Ruttenstorfer, 61 de ani, omul care a cumparat cea mai mare companie din Romania, Petrom, se va retrage de la sefia OMV, dupa un mandat de aproape zece ani la conducerea grupului petrolier austriac, scrie Ziarul Financiar. Maine Petrom si OMV anunta ultimele rezultate financiare sub conducerea lui Ruttenstorfer.

La o tara cu 21 de milioane de locuitori, Ferrari nu ar distribui mai mult de un automobil din seria Challenge. In Romania sunt 3 cumparatori si inca doi doritori. Modelul poate fi condus numai pe piste de cursa, care nu exista la noi in tara, informeaza Gandul.

Un puternic seism produs in Noua Zeelanda s-a soldat cu numerosi morti si raniti, dar si cu importante pagube materiale. Seismul a avut o magnitudine de 6,3 grade si s-a produs la numai 4 km adancime - anunta Institutul american de geofizica, preluat de France Presse, potrivit HotNews.

Fiecare parlamentar s-a imprumutat de la banci, in medie, cu 268.657 €, noteaza Financiarul. Deputatii si senatorii au datorii de peste 126 mil. euro . Numai in anul 2010 au contractat 72 de contracte de credit , cu o valoare totala de peste 4,5 mil. euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri