Premierul Emil Boc a avut o discutie cu deputatii minoritatilor nationale referitoare la prevedeile noului Cod al Muncii, in care a anuntat noi sanctiuni, inclusiv penale. Vezi modificarile aduse Codului.
Contractul individual de munca pe durata determinata se extinde de la 24 la 36 de luni

Premierul Emil Boc a declarat ca printre modificarile propuse la Codul Muncii se numara si cea prin care contractul individual de munca pe durata determinata se extinde de la 24 la 36 de luni.

"In privinta contractului individual de munca pe durata determinata - s-a extins, prin propunerea pe care am facut-o, de la 24 de luni la 36 de luni, pentru ca, de exemplu, avem un proiect european cu o durata minima de trei ani si nu se poate incheia un contract pe durata nedeterminata pentru ca, dupa epuizarea proiectului european, nu mai stie angajatorul daca mai poate sa-l mentina pe acel angajat, iar azi nu are cadrul legal sa incheie un contract pe durata determinata pe 3 ani si prefera sa mearga fie la negru, fie altfel", a spus premierul, dupa o intalnire cu grupul parlamentar al minoritatilor nationale.

Cititi integral pe 9AM.ro mai multe detalii despre noul Cod al Muncii.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri