Premierul Emil Boc a declarat la Congresul UDMR, ca daca Parchetul sau DNA ii va trimite o sesizare cu privire la urmarirea penala a sefului ANAF, Sorin Blejnar, acesta va fi demis, transmite Mediafax.

"Daca Parchetul sau DNA imi va trimite o sesizare cu privire la inceperea urmaririi penale, la fel cum am procedat in cazul oricarui demnitar impotriva caruia se incepe urmarirea penala, va fi demis", a afirmat Emil Boc.

Premierul a subliniat ca aceasta regula nu este "de ieri sau de astazi" si a reiterat ca orice demnitar impotriva caruia se va incepe urmarirea penala va fi demis.

In ultima perioada presedintele ANAF a fost acuzat in repetate randuri atat de oameni politici din opozitie, dar si de fosti si actuali angajati din Vama ca el ar fi "regina" de pe tabla de sah a coruptiei din vami, acuzatii pe care acesta le-a respins de fiecare data.

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sorin Blejnar, a declarat ca nu a luat nimic de la seful Biroului Vamal Ploiesti, Cornel Costea, care a spus judecatorilor ca a primit mita 90.000 de lei si ca o parte din suma a ajuns "la presedintele S.B"


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Setari Cookie-uri