"Nu doresc, prin promovarea mea temporara, sa stirbesc imaginea unor institutii publice", si-a explicat Vaduva decizia, solicitand trecerea pe o functie de executie.

"Niciodata nu am fost implicat in scandaluri de coruptie si nici nu am fost vreodata cercetat penal. Precizez ca delegarea functiei de conducere mi-a fost facuta pe o perioada determinata, pana la organizarea unui concurs. Alegerea mea pentru a asigura interimatul functiei de conducere a avut loc in urma prezentarii atat catre Autoritatea Nationala a Vamilor, cat si catre Prefectul Municipiului Bucuresti a unor solutii si proiecte viabile pentru accesarea fondurilor europene ce pot fi folosite la dezvoltarea si modernizarea bazei de date existente si a unor metode eficiente de combatere a coruptiei", a adaugat Silviu Vaduva.

Referitor la acest subiect, Sorin Blejnar a spus ca Vaduva a fost numit la conducerea Vamii Bucuresti dupa ce i-a prezentat mai multe proiecte de atragere a fondurilor europene privind combaterea coruptiei.

Citeste si:

Silviu Vaduva are 36 de ani si este un obisnuit al revistelor de scandal. Pe lista cuceririlor sale figureaza fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale si sora cea mica a Monicai Columbeanu, Ramona Gabor.

Printr-un ordin intern semnat ieri de seful ANAF, Sorin Blejnar, Vama Bucuresti are un nou director. Silviu Vaduva a fost numit in functia de director executiv al Directiei Municipiului Bucuresti pentru Accize si Operatiuni Vamale. Tanarul “don Juan“ de 36 de ani a lucrat timp de un an de zile, pe postul de consilier juridic, pentru cabinetul ministrului Seitan.