Afla care sunt cele mai importante subiecte din presa de business de astazi.
Fiscul va controla, fara notificare, averile tuturor persoanelor fizice care au un nivel de trai cu mult peste veniturile declarate, unul dintre grupurile-tinta fiind oamenii de afaceri prezenti in topurile celor mai bogati romani, a declarat vicepresedintele ANAF, Dragos Bogdan, citat de Financiarul.

In timpul controlului, ANAF poate solicita tertilor, inclusiv platitorilor de venit sau oricaror autoritati sau institutii publice, informatii sau documente pentru stabilirea situatiei fiscale reale. Astfel, inspectorii fiscali vor avea acces inclusiv la rulajul conturilor bancare.

Fondurile de actiuni au fost cele mai profitabile in primele doua luni din an cu randamente de pana la 8,5%, insa lipsa banilor noi din partea investitorilor le tin sub performanta principalilor indici bursieri, titreaza Ziarul Financiar. In acelasi interval, principalul indice bursier BET, al celor mai lichide zece actiuni, a crescut cu 11,3%, iar indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri, s-a apreciat cu 8,2%.

Antena TV Ggroup a cerut insolventa companiei RCS & RDS, scrie Capital. Obiectul cauzei dosarului este “procedura insolventei – societati pe actiuni”, iar materia juridica – “faliment”. Antena TV Group are de recuperat de la RCS & RDS o creanta de 2,1 milioane lei, inclusiv TVA. Suma reprezinta banii pe care RCS&RDS ar fi trebuit sa ii plateasca Antena TV Group pentru retransmisia televiziunilor Antena 3 si Euforia TV in perioada ianuarie – iunie 2010.

Pretul petrolului creste spre 116 dolari pe baril, informeaza Gandul. Pretul petrolului Brent a crescut la aproape 116 dolari pe baril, cotatia argintului a atins un maxim al ultimilor 31 de ani, iar aurul este la mai putin de 0,5% de un nou record istoric, din cauza raspandirii protestelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

DailyBusiness.ro
informeaza ca revoltele din lumea araba ar putea tine Romania in recesiune anul acesta. Cresterea pretului petrolului din cauza instabilitatii din Africa de Nord si Orientul Mijlociu ar putea submina revenirea economiilor din Europa de Est, din cauza ca industria din tarile fost-comuniste este mai putin eficienta energetic decat cea din vest.

Dacia va ramane si pe viitor o marca de trei stele la testele EuroNCAP, scrie HotNews, citand directorul Groupe Renault, Beatrice Foucher. Ea mai spus ca Duster ar fi obtinut patru stele daca ar mai fi avut in plus cateva echipamente care sunt prezente pe versiunea de top, dar pentru care multi clienti nu sunt dispusi sa dea bani in plus.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri