Educatia bursiera este foarte importanta pentru noi. De aceea, vrem sa scriem despre subiectele care va intereseaza. Asteptam propunerile!

Pe 11 mai am lansat proiectul editorial de educatie bursiera, in parteneriat cu Bursa de Valori Bucuresti. In cele aproape 6 luni de cand am dezvoltat aceasta sectiune, am abordat subiecte diverse, de la recomandari , sfaturi, povesti de succes, pana la explicarea riscurilor sau interviuri cu specialisti in domeniu.

Pentru ca ne dorim ca viitoarele subiecte abordate sa raspunda direct nevoilor si curizoitatilor dumneavoastra, va invitam sa ne raspundeti la intrebarea Ce ati vrea sa cititi despre investitia pe bursa? De ce informatii aveti nevoie pentru a va familiariza cu aceasta piata?

Noi, jurnalistii de la Wall-Street, adresam in fiecare zi sute de intrebari oamenilor de afaceri, analistilor si tinerilor antreprenori. Insa este tot mai importanta pentru noi opinia cititorilor. Vrem sa intelegem mai profund parerile utilizatorilor. Scriem pentru cititori si vrem sa va cunoastem mai bine.

Asa s-a nascut conceptul de INTREBAREA PENTRU CITITORII WALL-STREET.

Dezbatere propusa si moderata de Diana Cioltei Cretu, redactor piete de capital si redactor sef-adjunct la wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație Bursiera »Citește și
CORONAVIRUS Filipine devine prima ţară din lume care închide bursa
Setari Cookie-uri