Daca vrei sa inveti sa tranzactionezi pe piata forex si marile burse internationale sau daca vrei sa demonstrezi celorlalti cat de performante sunt strategiile proprii de tranzactionare, inscrie-te in concursul “Trade the world”, organizat de casa de brokeraj Tradeville in parteneriat cu wall-street.ro. In plus, poti castiga produse Apple sau Samsung.
Casa de brokeraj Tradeville, in parteneriat cu wall-street.ro, organizeaza concursul “Trade the world”, dedicat celor care vor sa invete sa tranzactioneze pe piata valutara si pe marile internationale, dar si celor care vor sa demonstreze cat de performante este strategia proprie de tranzactionare.

Concursul se desfasoara intre 14 noiembrie – 9 decembrie, prin intermediul conturilor virtuale de tranzactionare de pe platforma companiei de brokeraj, toti concurentii beneficiind de un capital initial de 20.000 de euro. Inscrierile au inceput astazi.

“Pana la inceperea efectiva a concursului, participantii se pot antrena pe conturile de concurs. Pentru a ajuta participantii la concurs, Tradeville va organiza saptamanal webinarii gratuite adresate atat incepatorilor cat si traderilor avansati in cadrul carora vor putea invata sa tranzactioneze sau sa descopere noi strategii de tranzactionare”, a declarat Victor Stanila, PR manager al Tradeville.

Concurentii cu cele mai bune performante pot castiga produse Apple: MacBook Air, iPhone4 sau iPad2 atat la finalul concursului cat si pe toata durata de derulare a acestuia.

Premiile intermediare vor viza activitatea realizata pe toata durata unei saptamani.

La finalul competitiei, se vor acorda si premii prin tragere la sorti celor care au intrat in concurs si au efectuat minimum o tranzactie pe durata acestuia.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație Bursiera »


Setari Cookie-uri