British School of Bucharest a implementat “Online Learning Programme” prin care va asigura educarea elevilor la distanță. BSB a luat toate măsurile necesare pentru implementarea acestui program încă din prima zi în care s-a anunțat închiderea școlilor din cauza Covid-19 pentru ca elevii săi să studieze în alte spații decât cele școlare, precum cel de acasă.

Deși a fost nevoită să închidă porțile campusului, BSB se obligă să ofere în continuare activități, cursuri și resurse speciale de educație, precum și feedback continuu din partea personalului didactic pentru toți elevii, din toate grupele de vârstă, inclusiv preșcolarilor.

“Prioritatea British School of Bucharest în acest moment este păstrarea elevilor și a personalului în siguranță și sănătoși. Suntem conștienți că învățarea oferită într-un mediu școlar nu poate fi reprodusă perfect prin intermediul învățării online. Interacțiunile dintre profesori și copii vor fi în mod clar diferite, dar suntem siguri că, printr-o abordare atentă, flexibilă și adaptabilă la fiecare grupă de vârstă, diferențele vor fi reduse. Personalul nostru didactic și-a regândit deja lecțiile și cursurile pentru a permite autonomia elevilor în învățare cu un sprijin adecvat și echilibrat pentru următoarele luni. Reevaluăm și lucrăm spre a oferi cele mai bune soluții pentru studenții noștri, folosindu-ne de feedback-ul zilnic primit din partea părinților și a echipei noastre” a declarat Philip Walters, Directorul școlii.

Curricula de zi cu zi conform fiecărei categorii de vârstă va fi accesată prin intermediul Google Classroom. Acest lucru va permite, de asemenea, copiilor să își predea temele și să primească feedback prompt de la profesori. Mai mult, elevi vor putea participa la conferințe video cu profesorii, folosind Google Meet, pentru a păstra legătura și a pune orice întrebare cu privire la temele pe care le au.

Elevii și părinții se pot conecta la conturile lor Google (BSB Online) și au acces la toate materialele și informațiile de învățare, într-o manieră organizată.

Online Learning Programme al British School of Bucharest ia în considerare toate grupele de vârstă, inclusiv pe cei mici, de până în 5 ani. Și oferă părinților acestora resurse și idei pentru activități pentru a putea continua învățarea și a petrece timp de calitate în interior, încurajând totodată dezvoltarea individuală într-un mediu de învățare orientat spre joc.

Metodele de lucru folosite în această perioadă:

Videoconferință – poate avea loc conform orarului și va fi între profesor și elevii săi dintr-o clasă. Profesorii vor susține, de asemenea, discuții și prezentări pentru a ajuta elevii să înțeleagă mai bine subiectele și temele date.

Cursuri – acolo unde este necesar și BSB este gata să ofere îndrumare și sprijin în conformitate cu ghidurile și regulamentele internaționale.

Contactarea echipei – poate varia, de asemenea, în funcție de sarcină și ar putea include note și comentarii. La rândul său, profesorii, pot fi, de asemenea, în contact cu părinții dacă temele nu sunt date la timp sau dacă există alte probleme. Acest lucru poate fi făcut prin email sau cu ajutorul sistemului SMS implementat de BSB.

De asemenea, British School of Bucharest a creat ghiduri generale pentru a oferi elevilor și părinților un punct de plecare în crearea mediului adecvat pentru a continua învățarea cu perturbări minime într-un mediu online.

British School of Bucharest este o școală internațională privată de top, înființată în anul 2000, ce oferă posibilitatea elevilor, cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, să studieze după curriculum britanic. Unicitatea BSB față de oricare altă școală din București o reprezintă echipa de profesori, toți vorbitori nativi de limba engleză, cu experiență în predarea curriculumului britanic. BSB este singura scoală britanică din România care a fost apreciată cu calificativul ”Excelent” pentru calitatea procesului de învățare și a rezultatelor elevilor, dar și pentru calitatea dezvoltării personale a elevilor, de către Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri