Ministrul francez al educaţiei Jean-Michel Blanquer a declarat vineri că 22 de şcoli au fost închise în ţară din cauza cazurilor de COVID-19, relatează Reuters, citat de Agerpres.

„În Franţa continentală au fost închise 12 şcoli dintr-un total de peste 60.000, ceea ce reprezintă un număr mic. Adăugând 10 şcoli din La Reunion (insulă), numărul acestora este de 22”, a spus Blanquer pentru postul de radio Europa 1.

În condiţiile în care peste 12 milioane de elevi s-au întors marţi la şcoală în Franţa, unii părinţi şi sindicate ale profesorilor şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la redeschiderea şcolilor având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

Ministerul Sănătăţii a anunţat joi că a înregistrat peste 7.000 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, pentru a doua oară în două zile, în timp ce spitalizările pentru infectările cu COVID-19 au crescut de asemenea din nou.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri