Şcoala Gimnazială ''I. G. Duca'' va începe cursurile potrivit scenariului roşu (toţi elevii vor învăţa online - n.r.), a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Roxana Cercel.

"La momentul acesta, la Şcoala Gimnazială I. G. Duca sunt identificate trei cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, fapt pentru care, potrivit Ordinului comun al Ministerului Educaţiei şi Ministerului Sănătăţii, va începe şcolarizarea în scenariul roşu. (...) În ordin scrie foarte clar că, în funcţie de situaţia epidemiologică, scenariile se pot modifica. (...) În momentul în care se identifică trei cazuri, şcoala intră în suspendare pentru orice tip de activitate faţă în faţă vreme de 14 zile", a spus Roxana Cercel.

Potrivit purtătorului de cuvânt, inspectorii DSP şi cei ai IŞMB avizează scenariile propuse de unităţile de învăţământ.

"La momentul acesta, echipele DSP, împreună cu reprezentanţii IŞMB, avizează toate scenariile făcute de şcoli. Se analizează.. (...) Mâine, toate dosarele care primesc aviz pozitiv de la DSP şi inspectorat merg către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă", a mai arătat Roxana Cercel.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri