Şcoala generală nr. 10 din municipiul Giurgiu şi Şcoala generală din comuna Ghimpaţi au intrat în scenariul roşu, ceea ce înseamnă că orele se vor desfăşura exclusiv online, după ce au fost confirmate cazuri de COVID -19 în rândul elevilor şi cadrelor didactice din aceste unităţi şcolare.

"La ora actuală, încă două unităţi de învăţământ din judeţul Giurgiu respectiv Şcoala generală nr. 10 din municipiul Giurgiu şi Şcoala generală din comuna Ghimpaţi, unde au fost confirmate cazuri pozitive de COVID-19 atât în rândul profesorilor cât şi al elevilor, au trecut la scenariul roşu, ceea ce înseamnă că orele se desfăşoară exclusiv online, iar unităţile în cauză au fost dezinfectate. Până la momentul actual, nu au fost înregistrate alte cazuri pozitive în rândul elevilor sau al cadrelor didactice giurgiuvene', a informat, marţi, IŞJ Giurgiu, potrivit Agerpres.

În judeţul Giurgiu un număr de trei elevi, trei cadre didactice şi o persoană din rândul personalului didactic auxiliar sunt spitalizaţi, după ce au fost confirmaţi cu COVID-19, iar în carantină la domiciliu se află 45 de elevi şi şapte cadre didactice.

Menţionăm faptul că la Şcoala Postliceală FEG din municipiul Giurgiu şi în unităţile şcolare din comunele Găujani şi Oinacu cursurile se desfăşoară după scenariul roşu, adică exclusiv online, în toate celelalte şcoli din municipiul Giurgiu şi din comunele: Daia, Ghimpaţi, Stoeneşti, cursurile se desfăşoară după scenariul galben şi elevii vin la şcoală prin rotaţie, în restul comunelor din judeţ elevii vin la şcoală.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri