Junior Chamber International București a deschis înscrierile la ediția din acest an a programului Tineri Antreprenori mini MBA.

Antreprenorii dornici să participe la sesiunile de training și mentorat sunt așteptați să se înscrie până pe 15 octombrie

Noutatea acestei ediții este axată pe adaptabilitatea antreprenorului în cadrul propriului business, pe inovație și creativitate în găsirea soluțiilor, pentru asigurarea sustenabilității chiar și în contexte dificile.

Tineri Antreprenori începe pe 21 octombrie și este structurat ca un mini MBA menit să ofere acces la resurse și conținut de top pentru a veni în sprijinul celor care își doresc să ducă business-ul la un alt nivel. Tineri Antreprenori este un program de mentorat împărțit în 7 ateliere practice susținute de unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Fiecare temă abordată aplicat business-urilor participante în cadrul celor 7 workshop-uri acoperă o parte esențială din activitatea unui antreprenor în interacțiunea sa zilnică din business-ul pe care îl dezvoltă: planificare de business cu Claudiu Jojatu, Head of Strategy & Co-founder at Milk & Cookies Digital Branding Studio & Viața de freelancer, marketing și comunicare cu Alex Dona, Ambasador Tineri Antreprenori, vânzări cu Andrei Dunuță, Sales & Public Speaking Trainer și Fondator SPEAKINGS POWERED BY SELFTRUST Academy, finanțe și investiții cu Cristi Tudorescu, Consultant financiar IMM-uri și Startup-uri.

Anul acesta programul accentuează suplimentar necesitatea reinventării, a soluțiilor out of the box, iar conexiunea antreprenor - business capătă o nuanță mai umană ca oricând. Astfel, au fost incluse în program 3 workshop-uri noi: digitalizare cu Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR & co-fondator GPeC - The Most Important E-Commerce Event in CEE, determinare, pasiune, reziliență cu Marta Ușurelu, Business Owner at Revista Biz și inovare continuă & adaptabilitate cu Cornel Amariei, inventator, autor, antreprenor.

În plus, la finalul programului participanții au acces la 2 întâlniri 1 la 1 cu mentorii alocați pe parcursul programului. Mentorii sunt aleși în funcție de nevoile specifice ale business-ului fiecăruia. Un alt element de noutate este cadrul de desfășurare ce pune accentul pe colaborare interumană și inter - business, astfel, la final, participanții pot pitch-ui pentru a primi sprijin specific nevoilor lor: finanțare, parteneriate, direcții de dezvoltare sau consultanță.

Sesiunile Tineri Antreprenori se vor desfășura offline, la Mindspace Victoriei. Măsurile de siguranță se vor respecta pe toată durata workshop-urilor. Distanțarea și purtarea măștii sunt obligatorii.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri