În contextul pandemiei, școala din multe sate a trecut de la scenariul verde la galben. Însă nu toate sălile sunt dotate cu laptopuri pentru a putea face transmisii live către elevi. Cei din conducerea de la Alba spun că sunt proiecte pentru achiziție, dar nu se știe când se vor implementa, potrivit unei postări pe o rețea de socializare.

Prin urmare, dacă aveți un laptop funcțional pe care nu îl mai folosiți, ce suportă o transmisie live cu webcam și rularea aplicațiilor, de felul Teams sau Google Classroom, ce ar putea fi folosit la școala din Roșia, Casa Petri Roșia Montană vă oferă la schimb două nopți de cazare și un tur ghidat în sezonul 2021.
Școala ar avea nevoie de aproximativ opt laptopuri. Din cazările anterioare, Casa Petri va achiziționa unul și va suporta costurile cu transportul pentru restul, în cazul în care va fi nevoie.
Odată ce va trece pandemia, laptopurile vor fi utilizate pentru dotarea laboratorului de informatică ce are, în momentul de față, șapte calculatoare Desktop ce suportă doar Windows Vista.
Cazarea va fi la Casa Petri, iar turul va fi oferit de Georgiana Jurca, @ctisti.botar.18 sau Darius Dbar, tinerii din Roșia ce au început din acest an să facă tururi ghidate în sat și au răspuns la acest apel.
Cei ce pot oferi un laptop din:
  1. București - o puteți contacta pe Claudia Apostol, la 0731.383.333
  2. Cluj sau altă zonă - pe Adrian Petri, la 0743.188.186

Până în prezent, inițiativa a făcut ca școala din Roșia să strângă aproximativ 20 de laptopuri. În comuna Roșia, unde sunt trei școli, Roșia, Gura Roșia și Carpenis, sunt 210 elevi și 26 de profesori.

Sursa foto: Casa Petri Rosia Montana/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri