Mai multe jumătate din grădinițele din România au activat scenariile galben (cel în care elevii vin prin rotație la școală) și cel roșu, în care preșcolarii și elevii învață exclusiv online. 8.797 de școli se regăsesc până astăzi în scenariul verde, ce presupune participarea tuturor elevilor la ore, potrivit datelor furnizate de inspectoratele școlare județene (inclusiv al municipiului București) și preluate de EduPedu.

Cum arată situația școlilor

  • 8.797 de unități de învățământ în Scenariul 1 (Scenariul verde): participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție sanitară.
  • 5.029 de unități de învățământ în Scenariul 2 (Scenariul galben). Acesta presupune participarea zilnică (față în față) a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție, respectiv revenirea parțială (prin rotație de una-două săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.
  • 3.830 de unități de învățământ în Scenariul 3 (Scenariul roșu) implică participarea tuturor preșcolarilor și elevilor la activități/lecții online.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri