Bucharest Business School (BBS) din cadrul Academiei de Studii Economice din București a deschis și anul acesta perioada de recrutare pentru programele MBA pe care le desfășoară împreună cu partenerii din Canada și Franța.

Și anul acesta, BBS propune mediului de afaceri din România un parteneriat și un sprijin, în zona educației dedicate profesioniștilor și managerilor prin cele două programe pe care le organizează, programul Executive MBA Româno-Canadian și programul Professional INDE MBA Româno-Francez și de asemenea prin intermediul programelor de scurtă durată, personalizate pentru companii, și prin intermediul experiențelor internaționale pe care le organizează împreună cu școli de business partenere. Chiar în această perioadă Bucharest Business School propune în parteneriat cu MIP Graduate School of Business din cadrul Politecnico di Milano o incursiune în cadrul universului luxului italian prin intermediul unui format masterclass online.
Bucharest Business School împreună cu facultatea ESG din cadrul universității UQAM din Montreal, Canada, organizează programul de Executive MBA Româno-Canadian, cu dublă diplomă. Programul include 15 module și un proiect final, structurate în doi ani universitari (4 semestre) – modulele au loc in weekend-uri și sunt predate de profesori din România și Canada, iar unul dintre module se desfășoară la Montreal. Toate cursurile din program sunt în limba engleză. Programul are un cost total de 15000 Euro, care include taxa de studii și vizita de studii in Canada. Programul este unul dintre cele mai vechi programe de MBA din România, având o comunitate de peste 1000 absolvenți. La nivel internațional, UQAM organizează programe similare de Executive MBA cu universități partenere în alte 10 țări în afara României și are o rețea de peste 12500 absolvenți. În acest an Bucharest Business School împreună cu Fundația Autonom colaborează în sprijinirea educație de top și își unesc forțele oferind managerilor și antreprenorilor care se înscriu la programul de Executive MBA Româno-Canadian până pe 25 iunie oportunitatea de a câștiga unul dintre cele 12 locuri speciale: 2 burse de 50% din taxa de studiu, respectiv 10 burse de 15% din taxa de studiu. Pentru detalii despre concursul pentru acordarea burselor și înscrieri - http://canadian-mba.ro/scholarships/.


Dan-George Ștefan – “De mai mulți ani, sunt lector invitat în cadrul programului de Executive MBA Româno-Canadian, program care contribuie activ la dezvoltarea personală și profesională a managerilor și antreprenorilor din România. Sunt bucuros că Fundația Autonom poate ajuta la dezvoltarea programului, prin acordarea acestor burse”.
De asemenea, BBS a demarat înscrierile și la programul MBA Româno-Francez INDE, program part-time, cu dublă diplomă și cu predare în limba Engleză pe care Academia de Studii Economice din București îl organizează de 30 de ani în colaborare cu Conservatorul Naţional de Arte şi Meserii din Paris (Conservatoire National des Arts et Métiers- CNAM). Programul INDE MBA se adresează profesioniștilor cu experiență și managerilor aflați la început de drum care consideră că sunt pregătiți pentru o experiență transformațională care să le permită o dezvoltare accelerată a carierei.

Alumna in primele serii de INDE MBA, Adela Jansen preda de mai mulți ani in cadrul programelor Bucharest Business School (BBS), fiind doctorand la ASE, precum si Certified Independent Director în urma absolvirii cursului de la Henley Business School / University of Reading din UK. „Un program MBA făcut temeinic iți permite o dezvoltarea accelerata prin descoperirea unui întreg univers de cunoștințe si experiențe, un networking de valoare, toate aplicabile in orice context. Acum, ca dascăl, am plăcerea si șansa sa îmi aduc contribuția la dezvoltarea viitoarelor generații de lideri.”
De asemenea, conform lui Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School (BBS), începerea unui program de EMBA/MBA este o idee inspirată deoarece îți va permite să te dezvolți, să îți crești competențele și să parcurgi un proces transformațional prin interacțiunile cu profesorii și colegii, care vin cu experiență și expertiză din domenii cu care probabil nu te-ai întâlni în alte condiții.

Un program MBA te va ghida prin toate fațetele unui business și nu doar prin cele care îți plac sau care te interesează și te va pregăti atât pentru perioadele bune cât și pentru perioadele de criză. Întregul parcurs EMBA/MBA te va face să îți testezi limitele, să ieși din zona de confort, dedicându-te unui efort constant de învățare, de internalizare și dezvoltare pe parcursul lunilor programului.
Toți cei care vor mai multe detalii despre programele MBA/EMBA ale Bucharest Business School și locurile speciale sunt invitați să acceseze paginile programelor sau să dea un email la office@bbs.ase.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri