Preșcolarii din sectorul 5 din București vor putea avea acces în acestă vacanță la o „Grădinița de vară”, un proiect inițiat de primărie.

Peste 750 de preșcolari vor avea acces gratuit la cursurile ”Grădiniței de vară” și vor avea asigurate două mese principale pe zi (micul dejun și prânzul) și două gustări pe bază de fructe și/sau lactate, anunță Primăria Sectorului 5, într-o postare pe pagina de Facebook.

Bugetul total al proiectului se ridică la 1.690.500 lei și include plata cadrelor didactice, a personalului de îngrijire, activitățile și materialele educaționale, activitățile culturale, mesele, materialele igienico-sanitare și cheltuielile administrative. Toate cheltuielile sunt asigurate de la bugetul local al sectorului 5.

gradinita sector 5 foto facebook primaria sectorului 5Foto: Facebook / Primaria Sectorului 5

Ce grădinițe participă la acest program

Proiectul va fi implementat în anul școlar 2020 – 2021 (în perioada iulie – august 2021), în cadrul a șapte unități de învățământ de nivel preșcolar de stat din sectorul 5:

  • Grădinița Nr. 34;
  • Grădinița Nr. 35;
  • Grădinița Nr. 53;
  • Grădinița Nr. 73 :
  • Grădinița “Căsuța-Fermecată”;
  • Grădinița “Electromagnetica”;
  • Grădinița “Paradisul-Verde”.

Fiecare preșcolar va beneficia de două activități recreative pe săptămână, respectiv “Joc și mișcare” și “Clubul de limba engleză”. Copiii vor participa la activități în aer liber, iar în fiecare grădiniță vor fi organizate spectacole de teatru de păpuși.

Sursa foto: Facebook / Primăria Sectorului 5

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri