British School of Bucharest organizează Ziua Porților Deschise pentru Școala Secundară în data de 16 octombrie 2021, o ediție specială dedicată părinților și elevilor cu vârste cuprinse între 11-18 ani, interesați să se alăture unei școli internaționale de top.

Participarea se face pe bază de rezervare, ultima zi pentru înscriere fiind 15 octombrie 2021, ora 16:00.

Ziua Porților Deschise pentru Școala Secundară va avea loc în campusul BSB (Strada Erou Iancu Nicolae 42, Voluntari, județul Ilfov) între orele 9:00 – 17:00.
La această ediție specială, părinții care doresc să își înscrie copiii în Școala Secundară începând cu anul școlar 2022-2023, vor avea ocazia să afle motivul pentru care BSB este considerată ca fiind o instituție excelentă în ceea ce privește dezvoltarea educațională și personală a elevilor săi.

Participanții vor face un tur al campusului, vor avea posibilitatea să viziteze sălile de clasă dedicate Școlii Secundare și să înțeleagă de ce multe familii din țară și din străinătate au ales să facă parte din comunitatea BSB.

Pe parcursul evenimentului, părinții au ocazia să descopere unul dintre cele mai bune medii educaționale internaționale și o comunitate remarcabilă dedicată sprijinirii copiilor în atingerea propriului potențial.

Participanții vor avea oportunitatea de a se întâlni personal cu directorul BSB, cu echipa de conducere a Școlii Secundare și, de asemenea, cu Echipa de Admitere și Consilierul de Orientare Universitară.

„Este o ediție specială a evenimentului Ziua Porților Deschise, la care sunt așteptați să participe toți cei interesați de cursurile Școlii Secundare – copii cu vârste cuprinse între 11-18 ani. Aceștia sunt invitați să descopere campusul și să cunoască echipa, dar mai ales să afle modul în care BSB sprijină realizările academice. Pentru participanți, această zi reprezintă o ocazie perfectă pentru a se convinge de faptul că BSB este o instituție educațională unică în România, mai ales din punct de vedere al modului în care elevii sunt încurajați și sprijiniți să își atingă adevăratul lor potential. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm și să îi cunoaștem pe toți cei care sunt interesați să urmeze cursurile Școlii Secundare, în data de 16 octombrie, în campusul BSB. ”, a declarat Grant Gillies, directorul BSB.

Orarul sesiunilor din Ziua Porților Deschise pentru Școala Secundară

  • 9:00 - 10:30
  • 10:30 - 12:00
  • 12:30 - 14:00
  • 14:00 - 15:30
  • 15:30 - 17:00

Părinții se pot înscrie aici: https://www.britishschool.ro/secondary-school-open-day până în data de 15 octombrie, ora 16:00.

Despre British School of Bucharest

British School of Bucharest (BSB) este o școală internațională de top, care oferă o educație internațională cuprinzătoare bazată pe curriculum-ul național din Anglia și oferă ciclurile de învățământ EYFS, Școală Primară și Secundară, cu certificări de la IGCSE la A Levels.

Încă din anul 2000, BSB oferă educație britanică în București pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-18 ani. Este o comunitate educațională bogată, cu peste 650 de elevi reprezentând peste 50 de naționalități. Aceștia beneficiază de un raport impresionant elev-profesor și de un număr redus de elevi în fiecare clasă, asigurând un mediu educațional personalizat dedicat susținerii elevilor, oferit de profesori 100% vorbitori nativi de limba engleză.

BSB este singura școală britanică din România clasificată ca „excelentă” atât pentru „calitatea educației și realizărilor elevilor”, cât și pentru „calitatea dezvoltării personale a elevilor”, conform raportului Inspectoratului pentru Școli Independente din Marea Britanie (ISI) din 2018.

Sursa foto: BSB

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri