Încă trei școli din București trec în online din cauza infectărilor cu COVID. Potrivit celei mai recente raportări a Ministerului Educației, peste 16.000 de elevi s-au infectat de la începutul anului școlar.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, în conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2) și ale art. 6 alin. (2) și alin. (9) din Ordinul comun – Ministerul Educației (nr. 5338/01.10.2021) și Ministerul Sănătății (nr. 1082/01.10.2021) – pentru aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările și completările ulterioare, a constatat suspendarea cursurilor cu prezența fizică pentru 3 unități școlare, respectiv:

  • Colegiul Național Aurel Vlaicu, Str. Stefhan Ludwig Roth, nr. 1, sector 1, pentru perioada 08.10-21.10.2021;
  • Liceul Tehnologic Elie Radu, Bd.Energeticienilor, nr.5, sector 3, pentru perioada 12.10-25.10.2021;
  • Liceul Tehnologic Mircea Vulcănescu, Str. Izvorul Crișului, nr.4, sector 4, pentru perioada 12.10-25.10.2021.

Directorii unităților de învățământ vor asigura punerea în aplicare a prevederilor hotărârii adoptate.

Regăsiți AICI lista tuturor unităților școlare închise la nivelul Capitalei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri