Ai dezvoltat o afacere și lucrurile sunt pe un trend ascendent, așa că de ce să te mai complici cu diverse cursuri pentru angajați?” - acesta poate fi unul dintre gândurile care îți vin în minte la primul contact cu propunerea de a oferi cursuri de engleză business angajaților tăi. Însă un business de succes depinde de dezvoltarea oamenilor din spate.

În prezent, angajații reprezintă una dintre cele mai importante și mai prețioase resurse ale unui business de succes. De aceea, educația membrilor echipei trebuie să constituie o prioritate pentru angajator.

De ce să investești în cursuri de engleză business?

Abilitatea angajaților de a se descurca ușor în limba engleză poate constitui unul dintre factorii cheie ai dezvoltării companiei tale. Deși la o primă impresie ar putea să ți se pară irelevant, iata 3 motive pentru care e de preferat să investești în cursuri engleza business:

1. Modul în care comunicăm ne ajută să stabilim relații cu cei din jurul nostru. Pe parcursul acestor cusuri de engleză business, angajații tăi își vor dezvolta vocabularul specific mediului de afaceri și zonei de activitate a business-ului tău. Astfel, vor reuși să comunice mai ușor cu partenerii de business din întreaga lume;

2. Cursurile interactive de limba engleză business îi vor ajuta pe angajați să-și îmbunătățească pronunția în limba engleză și să-și crească încrederea în abilitățile lor de comunicare și stima de sine. Aceștia vor fi mai siguri pe ei și își vor putea prezenta ofertele spontan și creativ, fără teama că se vor face de rușine și că ar putea eșua;

3. Modul în care vorbim și ne exprimăm este cartea noastră de vizită și are un impact major asupra relației pe care o stabilim cu cei din jur. În mediul de afaceri, cu atât mai mult. Dacă vei oferi cursuri de engleză business angajaților tăi, aceștia vor avea ocazia de a-și reaminti și consolida regulile de bază ale gramaticii limbii engleze. Astfel, vei fi sigur că vei fi reprezentat mereu de profesioniști adevărați, cu o imagine impecabilă, care vor inspira profesionalism și competență;

Cum se desfășoară?

Acest tip de cursuri engleza business sunt orientate către nevoile clienților și ale angajaților acestora. Astfel, în cadrul programelor de cursuri, accentul este pus pe conversație, role play, pe învățarea termenilor tehnici și pe îmbunătățirea pronunției în limba engleză.

Cursanții vor avea posibilitatea să-și exerseze fluența în limba engleză cu ajutorul sarcinilor individuale (discursuri, prezentări business), în pereche și în grup (role play vânzare, întâlnire de afaceri). Mai mult decât atât, trainerul care monitorizează evoluția oferă feedback în timp real.

Spre deosebire de orele clasice, cursurile de engleză business se desfășoară sub formă de traninguri și workshop-uri, ce implică elemente interactive, distractive și interesante. Astfel, în cadrul cursurilor, trainerii vor pune accentul pe latura practică, vor asigura implicarea și includerea activă a fiecărui participant în conversații prin exerciții individuale și de grup. Totodată, se vor folosi metode creative și interactive de învățare rapidă.

Dacă vrei tot ce e mai bun pentru angajații tăi, există o gamă complexă de oferte de astfel de cursuri! Alege în acord cu nevoile business-ului tău, astfel încât să ai mereu angajați pregătiți și în pas cu noutățile internaționale, din domeniul de activitate al afacerii tale. Informația este putere, iar o echipă de profesioniști aliniată la normele internaționale te va ajuta să îți construiești o afacere competitivă la nivel global, nu doar local.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri